header-image.jpg

LG CashBack Domácnost -získejte až 5000,- Kč zpět.

LG CashBack Domácnost -získejte až 5000,- Kč zpět.

CASHBACK DOMÁCNOST

Získejte zpět hotovost k nákupu! Inovujte svou domácnost a ušetřete při nákupu pračky, pračky se sušičkou, sušičky, setu nebo chladničky.

Jak získat odměnu?


Nakupte v termínu od 30. 8. do 31. 10. 2021 některý z akčních modelů LG (viz Pravidla nákupní akce) u vybraných prodejců elektro v České republice.


Zaregistrujte se v termínu od 6. 9. do 7. 11. 2021. Registraci je nutné provést nejpozději do 14 kalendářních dnů od data nákupu uvedeného na nákupním dokladu, nejpozději však do 7. 11. 2021. Nezapomeňte nahrát i nákupní doklad a fotografii štítku se sériovým číslem.


Po ověření Vaší registrace a splnění podmínek promo akce Vám nárok na odměnu potvrdíme e-mailem. Příslušný obnos obdržíte zpět do 40 pracovních dnů od data registrace na Vámi registrovaný bankový účet. 

Výhody LG praček a sušiček
Pračky a sušičky Vám ušetří čas i energii. Na podzimní sezónu jsou vyzbrojené speciálním programem Pro alergiky, který odstraní až 99,9 % alergenů.

Výhody LG chladniček
DoorCooling+TM obnovuje teplotu v chladničce rychleji než běžný systém chlazení, a to díky průduchům v přední části chladničky a silnému proudu chladného vzduchu, což umožňuje rychlejší a rovnoměrnější chlazení. Rovnoměrná teplota je hlavním faktorem pro udržení delší čerstvosti potravin.

CASHBACK DOMÁCNOST
header-novinky.jpg
Super nabídka Kombinovaná lednice Liebherr KGNF 52Z03 - 14.990,- s pětiletou zárukou zdarma.
Doprava a odborná montáž spotřebiče zdarma.