header-image.jpg

ZAKUPTE SI U NÁS PRAČKU ČI SUŠIČKU WAVEACTIVE A ZÍSKEJTE NYNÍ AŽ 1000 KČ ZPĚT.

ZAKUPTE SI PRAČKU ČI SUŠIČKU WAVEACTIVE A ZÍSKEJTE NYNÍ AŽ 1000 KČ ZPĚT.


Získejte zpětný bonus až 1 000 Kč k vybraným pračkám a sušičkám Gorenje WaveActive (23)

Hledáte spolehlivého pomocníka, který se perfektně postará o vaše prádlo? Nyní máte možnost získat si k vybraným pračkám a sušičkám Gorenje zpětný bonus až 1 000 Kč. U vybraných modelů vás zajisté potěší i prodloužená záruka 15 let na motor po registraci.

Provoňte svou domácnost svěžím prádlem například s úzkou pračkou Gorenje s kapacitou 7 kg, která zajistí šetrné zacházení s vaším oblečením a minimalizuje jeho pomačkání. Její výkonný a zároveň extra tichý invertorový motor zaručí vysokou účinnost či větší úspory i díky energetické třídě A. Pračka nabízí spoustu chytrých funkcí včetně zkrácených programů. Oceníte speciální program pro materiály a oděvy z peří či dodatečnou páru na konci programu, díky které se výrazně sníží tvorba záhybů. Samočisticí program SterilTub se postará o odstranění nepříjemných pachů včetně bakterií z bubnu pračky. V kombinaci se sušičkou  s extra úspornou energetickou třídou A+++ bude výsledkem vždy perfektně čisté a voňavé prádlo. Sušička dává na výběr jeden ze 16 programů pro veškeré druhy materiálů a oblečení. Samozřejmostí je také program ExtraHygiena, funkce AirFresh pro extra svěžest či možnost odloženého startu a spoustu dalších.

Vyberte si toho pravého pomocníka do své domácnosti a získejte zpětný bonus až 1 000 Kč k vybraným pračkám a sušičkám značky Gorenje. K vybraným modelům s invertorovým motorem navíc získáte prodlouženou záruku 15 let na motor po registraci na stránkách výrobce.

Jak získat zpětný bonus až 1 000 Kč?

  1. Kupte vybraný model pračky nebo sušičky Gorenje WaveActive v době konání akce.
  2. Odložte si doklad o nákupu.
  3. Zaregistrujte se na stránkách značky http://www.gorenje.cz nejpozději do 26. 11. 2023 a vyplňte všechny požadované údaje.
  4. Po schválení vaší registrace vám bude vyplacen zpětný bonus do 30 dnů od termínu registrace.
  5. Více informací a kompletní pravidla akce naleznete na stránkách výrobce.

Jak získat prodlouženou záruku na motor?

  1. Kupte některý z vybraných modelů praček nebo sušiček Gorenje s invertorovým motorem v době konání akce.
  2. Pro získání prodloužené záruky 15 let na motor se zaregistrujte na stránce výrobce http://www.gorenje.cz do 8 týdnů od data nákupu.
  3. Více informací a kompletní pravidla akce naleznete na stránkách výrobce.

Akce platí od 09. 10. do 12. 11. 2023 nebo do odvolání.

header-novinky.jpg
Splátky bez navýšení.
ZMĚNA OTEVÍRACÍ DOBY. NYNÍ MÁME OTEVŘENO CELÝ DEN, BEZ PŘESTÁVKY.