header-image.jpg

Žijte chytře #LikeABosch! Nakupte domácí spotřebiče a získejte zpětný bonus až 12 000 Kč.

Žijte chytře #LikeABosch! Nakupte domácí spotřebiče a získejte zpětný bonus až 12 000 Kč.


Žijte chytře #LikeABosch! Nakupte domácí spotřebiče a získejte zpětný bonus až 12 000 Kč. (73)

Začněte nový rok se skvělými pomocníky! Vybavte si domácnost vybranými spotřebiči Bosch, a získejte zpětný bonus v hodnotě až 12 000 Kč!

V kuchyni nesmí chybět beznámrazová chladnička Bosch KGN 39AICT s předním displejem, která patří mezi chytré spotřebiče a pomocí aplikace Home Conect ji kontrolujte na dálku. V zásuvkách VitaFresh se skvěle daří ovoci, zelenině, čerstvému masu nebo rybám. Vaření na indukční desce PVS 63KBB5E bude hračka. Varné zóny propojte a získáte místo pro velké hrnce. Horkovzdušná trouba HRA512ES0 s teleskopickými výsuvy připraví k dokonalosti každý pokrm. Díky přídavné páře bude jídlo zdravější, šťavnatější a křupavější. Až uvaříte, můžete všechny utěrky hodit do pračky WAU28PH0CS. Tento chytrý spotřebič s Wi-Fi připojením má systém automatického dávkování pracího gelu I-DOS a přesně odměří potřebný gel i aviváž podle množství a úrovně zašpinění prádla. O šetrné vysušení se postará sušička WQG24590BY se samočisticím kondenzátorem. Senzory neustále hlídají teplotu a zbývající vlhkost, takže prádlo bude dokonale vysušeno.

Neváhejte a ušetřete s Bosch! Můžete získat zpětný bonus ve výši až 12 000 Kč, což je maximální částka, které lze dosáhnout při kombinaci spotřebičů v akci.

Jak získáte zpětný bonus?
1. Kupte vybraný model Bosch v době konání akce.
2. Zaregistrujte vybranou pračku, pračkosušičku, sušičku, chladničku, troubu nebo varnou desku Bosch.
3. Registrace probíhá na stránkách https://www.bosch-home.com/cz/mybosch, kde vyplníte všechny požadované údaje a nahrajete kopii dokladu o koupi.
4. Zaškrtnete seznámení se a souhlas s pravidly a je to hotovo!
5. Po splnění podmínek vám bude na bankovní účet, uvedený v registraci, zaslán zpětný bonus.
6. Doregistrace je možná do 14. 4. 2023.
Více informací a úplná pravidla akce najdete na https://media3.bosch-home.com/Documents/21583593_bosch-cashback-pravidla-2023-cs.pdf

Akce trvá od 1. 2. do 31. 3. 2023.

header-novinky.jpg
Super nabídka Kombinovaná lednice Liebherr KGNF 52Z03 - 14.990,- s pětiletou zárukou zdarma.
Doprava a odborná montáž spotřebiče zdarma.