header-image.jpg

Bleskový úklid s novými tyčovými vysavači ETA Sonar a ETA Sonar Aqua Plus

Bleskový úklid s novými tyčovými vysavači ETA Sonar a ETA Sonar Aqua Plus


Bleskový úklid s novými tyčovými vysavači ETA Sonar a ETA Sonar Aqua Plus (2)

Důkladný a zároveň rychlý úklid? S novými tyčovými vysavači ETA Sonar 2232 90000 a ETA Sonar Aqua Plus 3232 90000 to půjde raz dva. Mají skvělou výdrž díky extra silné 25,2V Li-Ion baterii. Na jedno nabití tak zvládnou pracovat až 25 minut. Jsou navíc multifunkční. Bude stačit jedno cvaknutí a vyjmete z nich ruční jednotku. Ta se bude skvěle hodit při úklidu hůře dostupných míst, interiéru auta, nebo třeba drobků na pohovce.

ETA Sonar Aqua Plus má ve výbavě i mopovací nástavec! To znamená, že dokonale podlahu vysaje a vytře v jednom tahu. A má obrovský sací výkon, který se díky technologii SMART DUST SENZOR automaticky přizpůsobí míře znečištění. Úklid tak bude vždy pohodlný, důkladný, optimalizuje se i spotřeba energie a ušetří baterie.

ETA Sonar i ETA Sonar Aqua Plus mají moderní LED displej, který informuje o stavu baterie a aktuálním výkonu. Špičkovou filtraci zajistí 2 kvalitní HEPA filtry, které posbírají i ty nejmenší částečky prachu a nečistot. Tyčové vysavače tak budou skvělým parťákem v domácnostech s alergiky a domácími mazlíčky. A díky bohaté nabídce příslušenství se nezaleknou jakéhokoli úklidu.

Víte, že na vysavač ETA Sonar Aqua Plus můžete nyní využít akci 60denní záruka vrácení peněz? Pokud vysavač nenaplní vaše očekávání a od data nákupu ještě neuplynulo 60 dní, můžete jej bez obav vrátit.

header-novinky.jpg
Super nabídka Kombinovaná lednice Liebherr KGNF 52Z03 - 14.990,- s pětiletou zárukou zdarma.
Doprava a odborná montáž spotřebiče zdarma.