header-image.jpg

JVC se stalo oficiálním partnerem FORTUNA:LIGY

JVC se stalo oficiálním partnerem FORTUNA:LIGY
zpět
JVC se stalo oficiálním partnerem FORTUNA:LIGY

 

JVC se stalo oficiálním partnerem FORTUNA:LIGY 

 

JVC se v letošním roce vrací k úspěšné spolupráci se sportem, se kterým je již dlouhou dobu spojováno. A tím je fotbal. Na tiskové konferenci 28. července 2022 v Praze bylo JVC ohlášeno jako oficiální partner nejvyšší české fotbalové soutěže. 

 

Hrdě se tudíž může pyšnit titulem „Partner FORTUNA:LIGY“. O tom, že fotbal k JVC patří jako sníh k zimě, svědčí i fakt, že ve své historii bylo již 6x partnerem mistrovství světa, 7x partnerem mistrovství Evropy a 18 let figuroval jako sponzor anglického fotbalového týmu Arsenal FC. 

 

Daniel Nový, obchodní ředitel společnosti ETA a.s., říká: "Televizory jsou nedílně spjaty se sledováním sportovních přenosů a fotbalu jako nejrozšířenějšího sportu zvlášť. Proto je nám ctí navázat na celosvětovou tradici značky JVC jako partnera té nejlepší kopané a stát se od letošního ročníku i hrdým partnerem LFA. Věříme, že sledování toho nejlepšího českého fotbalu na obrazovkách našich televizorů potěší každého fanouška.“

 

JVC tak dostane prostor představit široké veřejnosti své nejlepší produkty, mezi které patří QLED televizory nebo momentálně velmi populární OLED TV. Nezapomene se ani na audio, kde se budou prezentovat například soundbary či ta nejlepší internetová rádia.

 

ETA má exkluzivní zastoupení pro televizory JVC pro země Česká republika, Slovensko a Maďarsko od roku 2015 a od roku 2021 se pod hlavičkou JVC uvádí na trh produkty domácího audia.

 

 

 

 


zpět
header-novinky.jpg
Super nabídka Kombinovaná lednice Liebherr KGNF 52Z03 - 14.990,- s pětiletou zárukou zdarma.
Doprava a odborná montáž spotřebiče zdarma.